Eefje is een Pilates docente met een design-achtergrond. Als ontwerper met lange dagen achter de computer gaf Pilates haar jarenlang positieve energie. De revaliderende kracht van Pilates ontdekte ze pas echt goed tijdens het herstel van bekkeninstabiliteit na haar eerste bevalling. Deze kennis vanuit eigen ervaring draagt ze graag over aan anderen.

Vanuit haar eigen revalidatietraject groeide haar interesse om zich verder te verdiepen in de bewegingsleer Pilates en wilde ze deze kennis en ervaring delen. Eefje heeft de Polestar® Pilates opleiding afgerond en verdiept zich verder in pre- en postnatale pilates. Ze combineert haar werk als pilates docente met haar werk als zelfstandig ontwerper.

Als docente geeft Eefje je mee hoe je gezonde bewegingspatronen kunt ontwikkelen en verbeteren en bouw je kracht en stabiliteit op. Je leert je lichaam beter kennen en komt vol energie uit een les. Voor Eefje is Pilates de unieke combinatie van bewust bewegen, je lichaam beter leren kennen, tot rust komen en opladen. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, Pilates kan zeker bijdragen om tot op hoge leeftijd soepel en sterk te blijven.

Groepslessen:

Privéles:

In mijn studio in Amsterdam Noord geef ik privéles op de reformer met tower en op de mat.
Stuur een mail voor meer informatie en beschikbare dagen en uren.