Na de bevalling van mijn eerste kind in 2005 ontdekte ik pilates. Ik had bekkeninstabiliteit en kon de meest simpele bewegingen niet meer uitvoeren. Op advies van mijn fysiotherapeut ben ik pilates lessen gaan volgen. Dat had al vrij snel resultaat. De pijn werd minder, ik werd me bewuster mijn houding en van de manier hoe ik me beweeg. Ook werd ik er rustiger van, dat kon ik ook goed gebruiken, als ondernemer maak ik veel uren en ik ben van mezelf sowieso altijd best gehaast. Door pilates voel ik me fysiek en mentaal sterk en krijg ik energie.

In 2016 heb ik de Polestar Pilates mat teacher opleiding afgerond en in 2017 de Polestar Pilates comprehensive teacher opleiding. Op dit moment geef ik matlessen in Amsterdam Noord, Oost en Zeeburg. In mijn lessen vind ik het, naast de opbouw van je stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen, belangrijk dat je je bewust wordt van je lichaam. bijvoorbeeld, hoe helpt  je ademhaling je in een beweging. Maar ook welke spieren span ik aan of ontspan ik juist in een bepaalde beweging en waarom ? Door deze bewustwording ga je ook in het dagelijks leven beter, effectiever bewegen. En bovenal wil ik dat je geniet van de les. Bewegen is fijn. Wil je meer weten over pilates of wil je pilates lessen volgen in Amsterdam ? Ik vertel je er graag meer over.

Stuur een mailtje voor meer informatie, het rooster en beschikbare dagen en uren